Solskydd inomhus

RULLGARDINER

Rullgardinen är en naturligt stilren produkt där du sätter din personliga prägel på gardinen. Med våra många varianter av rullgardiner kan du välja allt från screenväv, ultratransparenta, transparenta och mörkläggande i olika färger och nyanser.

PERSIENNER

Persiennen är en mycket praktisk och smidigt solskydd tack vare att den både gör jobbet som effektiv solavskärmare såväl som tidlös inredningsdetalj i ditt hem. Våra persienner kan monteras både som mellanglas och frihängande.

LAMELLGARDINER

Lamellgardinen är väldigt omtyckt som solavskärmare och ger ett modernt och luftigt intryck i hemmet. Passar utmärkt såväl i uterum som glaspartier från golv tll tak. Prova gärna att kombinera olika vävar och texturer för att ge rummet sin egen karaktär.

PLISSÉGARDINER

Plisségardiner är ett stilfullt sätt att kombinera funktion och form i hemmet eller på kontoret. Våra plisségardiner kan manövreras på flera olika vis, bland annat uppifrån och ned, nedifrån och upp eller med helt flexibel fästpunkt En snygg och stilren produkt som fungerar både som solskydd och gardin.