Vertikalmarkiser, screen- & zip screen markis i Helsingborg

Vertikalmarkiser

Vertikalmarkiser är ett utmärkt val mot inströmmande solljus men samtidigt skapa ett naturligt ljus i ditt hem. Markisen finns i olika varianter och färger, vi utformar dem direkt efter ditt önskemål. Vertikalmarkisen är en utvändig screenmarkis som monteras nära fasaden vilket på så sätt reflekterar bort värmestrålarna mycket bra och samtidigt som du har fri sikt ut genom våra populära screentyger.

Vertikalmarkis Zip är försedd med zip-funktion vilken låser in vävens kanter i sidoskenan. Produkten blir väldigt robust och vindtålig, våra zip-modeller tål upp till 32 m/sek,  detta gör att de är väldigt lämpade i kustområden med mycket hårda vindar. Kassetten skyddar duken mot väder- och vindslitage och kan beställas i svart, vit eller silver. 

Vertikalmarkiser är diskreta och funktionella solskydd som passar perfekt för dig som inte har utrymmet för en klassisk fönstermarkis. Bygg enkelt själv ditt solskydd eller kontakta gärna oss för professionell rådgivning.

Välkommen in till vår butik utanför Helsingborg i Skåne, eller boka ett kostnadsfritt hembesök för råd, tips och inspiration.  

Det finns 2 produkter.

Visar 1-2 av 2 objekt

Aktiva filter