Plisségardiner från Solskyddsproffset i Helsingborg - Bra pris online!

Plisségardiner

En plisségardin är ett elegant och praktiskt val som solskydd och insynsskydd. Alla våra plisségardiner måttbeställer ni enkelt efter behov och utseende. Djupet på våra plisségardiner är 20mm respektive 25mm, vilket gör att det passar all typer av fönster, dörrar och balkong. Plisségardinen kan ni få med enkel eller dubbel väv som är enkla att montera. Plisséväven honeycell 25mm får ett elegantare och behagligare intryck samt att linor döljs tack vare den är dubbel. Det finns ett stort urval av kvalitétsvävar att välja på, allt från mörkläggning till mycket ljusinsläpp. Vi utgår från Helsingborg i Skåne men kan leverera era solskydd kostnadsfritt till hemmet i hela Sverige.   

Mixa och matcha plisségardinen efter era behov

I vår portal kan ni enkelt bygga er egen plisségardin som ni vill ha den. Om du önskar en gardin som ska vara diskret och smälta in bra till rummet inredning så kommer du garanterat hitta något i vårt sortiment. Vi samarbetar med nordens ledande leverantör Sandatex som har ett stort sortiment av plissévävar i olika färger, mönster och egenskaper. Du kan enkelt beställa hem färgprover gratis på plisségardinen ni är intresserade av.     

Montering av plisségardin

Våra plisségardiner är byggda så det ska vara enkelt att montera själv i hemmet. Det medföljer alltid en monteringsanvisning på hur enkelt man fäster plisségardinerna. Vi utför även montage av våra plissegardiner i Helsingborg med omnejd, men kan även erbjuda i hela Skåne om man så önskar, kontakta gärna oss för kostnadsförslag. 

  

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter