Plisségardiner i Helsingborg | Mörkläggande plissegardin

Plisségardiner/Duettegardiner

En plisségardin är ett elegant och praktiskt val som solskydd och insynsskydd. Alla våra plisségardiner måttbeställer ni enkelt efter behov och utseende. Djupet på våra plisségardiner är 20mm respektive 25mm, vilket gör att det passar all typer av fönster, dörrar och balkong. Plisségardinen kan ni få med enkel eller dubbel väv som är enkla att montera. Duetteväven 25mm får ett elegantare och behagligare intryck samt att linor döljs tack vare den är dubbel. Det finns ett stort urval av kvalitétsvävar att välja på, allt från mörkläggning till mycket ljusinsläpp. Vi utgår från Helsingborg i Skåne men kan leverera era solskydd kostnadsfritt till hemmet i hela Sverige 

Energismart plisségardin up and down

Våra plisségardiner up and down (Flexi/Flexi slim) är speciellt framtagen för att få en maximal flexibilitet. Med en plissegardin up and down anpassar du enkelt efter dina behov av insyn- eller solskydd. Man manövrerar enkelt med ett lätt tryck på övre eller nedre listen på plissegardin up and down om man önskar sänka den från toppen eller höja den från botten till önskad placering på fönstret. 

Ett invändigt solskydd som en plissegardin up and down fungerar den som isolering för kallras under vintern på fönstret. Med rätt plissegardin kan man förhindra upp till 40% av värmeförlusten om man har lite äldre fönster. Så låt oss guida er till rätt solskydd för både värma sommar och kalla vintrar.   

Mörkläggande plisségardin

En mörkläggande plissegardin är optimal för att mörklägga ert sovrummet. Vill man få det extra mörkt kan man välja till våra sidoskenor för att ta det till en annan nivå av mörkläggning. Hos Solskyddsproffset kan du hitta just din plissegardin efter dina behov för mörkläggning av arbetsrummet, sovrummet eller till vilket rum som passar i ditt hem. Vi har olika modeller av mörkläggande plissegardiner som är väldigt effektiv och energismart på många sätt tack vare sina isolerande celler som är effektiv både sommar som vinter för att energi spara mot värme och kyla. Köp din mörkläggande plissegardin hos oss och välj på ett stort utbud av enkel eller dubbelväv (honeycell) från Sandatex.

Mixa och matcha plisségardinen efter era behov

I vår portal kan ni enkelt bygga er egen plissé eller duettegardin som ni vill ha den. Om du önskar en gardin som ska vara diskret och smälta in bra till rummet inredning så kommer du garanterat hitta något i vårt sortiment. Vi samarbetar med nordens ledande leverantör Sandatex som har ett stort sortiment av plissévävar i olika färger, mönster och egenskaper. Du kan enkelt beställa hem färgprover gratis på plisségardinen ni är intresserade av.   

Montering av plisségardin i Helsingborg

Våra plisségardiner är byggda så det ska vara enkelt att montera själv i hemmet. Det medföljer alltid en monteringsanvisning på hur enkelt man fäster plisségardinerna. Vi utför även montage av våra plissegardiner i Helsingborg med omnejd, men kan även erbjuda i hela Skåne om man så önskar, kontakta gärna oss för kostnadsförslag. 

  

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter