Säljer & monterar solfilm på era fönster i Helsingborg

Solfilm

Ett gott arbetsklimat inomhus ger glada och motiverade medarbetare! Med en enkel, ekonomisk lösning med solfilm reduceras värmeinsläppet under sommaren, och gör arbetsmiljön behaglig. Solskyddsproffset, säljer och monterar ett brett sortiment av kvalitetsfönsterfilm till alla byggnader.

Med våra produkter kan man få allt från en glasklar solskyddsfilm till mörka spegelfilmer. Vi har referensprojekt med olika typer av solfilmer i Helsingborg och Malmö samt andra delar av landet. Hör av Er så berättar vi mer. 

Effekten vid investering och uppsättning av solfilm kan vara riktigt bra – men det kräver rätt rådgivning och rätt val av produkt till varje enskild byggnad och glastyp. Flera både interna och externa förhållanden spelar roll i samband med utbytet för varje enskilt företag. Därför prioriterar Solskyddsproffset en seriös och professionell rådgivning när det gäller val av slutlig lösning. Vi hjälper både privatbostad och kommersiella byggnader med olika solfilmer. Framförallt i Helsingborg, Lund och Malmö men även resen av södra Sverige. 

Med fönsterfilm på rutan kan man få en värmedeflektion på hela 85 %.

Längst garanti på solfilm

Vi samarbetar med certifierade montörer samt marknadens ledande solfilmsleverantörer, därmed har vi marknadens längsta garantier på solfilm. Vi utgår från Helsingborg i Skåne men utför även större projekt i hela landet.

Offert på solfilm

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert! 

Kontakta oss (solskyddsproffset.se)

Ursäkta olägenheten.

Sök igen