Filtrera på

Markistyp

Markistyp

Fönstermarkiser med eller utan motor i Helsingborg

Fönstermarkiser

Vi har ett stort utbud fönstermarkiser och fallarmsmarkiser tillverkade i Sverige av högsta kvalité till låga priser. Vi har allt från den enklare fönstermarkisen till designade och robusta kassettmarkiser, för att ni ska kunna sätta er prägel på bostaden. En fönstermarkis är bra på många olika sätt genom att den förhindra så golv och möbler blir blekta samt att den skyddar mot värme och insyn. En utvändig fönstermarkis tar bort ca 80-90% av värmestrålningen.   

Svårt att välja väv till fönstermarkisen

Välj ur ett stort urval vävar till er fönstermarkis från en av Nordens ledande väv leverantör Sandatex i Borås. Vårt mål är att leverera kvalitet, hållbarhet och en tidlös design som följer med i aktuella trender i många år framöver. Är du osäker så tveka inte att beställa gratis tygprov till er fönstermarkis i vår portal. Du kan också se alla vävar och en stor del av vårt sortiment i vår solskyddsbutik utanför Helsingborg.

Fönstermarkis med eller utan motor

Det finns olika sätt att styra dina fönstermarkiser på. En manuell manövrering är en draglina på insidan eller utsidan som du enkelt styr fönstermarkisen förhand. Ett bekvämare sätt är att köpa din markis med motor som då styrs med hjälp av en fjärrkontroll. För en mer hållbar och längre livslängd på fönstermarkiserna kan du koppla på en sol- och vindautomatik som automatiskt fäller ut markiserna när solen skiner och fäller in markiserna om det skulle blåsa upp eller bli regnoväder. Detta gör så fönstermarkisens väv och konstruktionen blir skyddad och får en längre livslängd.   

Handla tryggt med Solskyddsproffset

Med 40 års erfarenhet i branschen jobbar vi endast med de främsta och ledande leverantörerna på marknaden. Vi levererar kvalitét och trygghet som håller i många år framåt. En investering av nya fönstermarkiser ska kännas tryggt och säkert som man kan lita på.

Vi utgår från Helsingborg i Skåne men levererar även markiser och solskydd i hela Sverige.         

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt

Aktiva filter