Markiser i Helsingborg | Bra solskydd till bland annat er terrass

Markiser

Solskyddsproffset har ett stort urval av markiser. Här kan du söka bland alla våra markistyper och gå direkt in till varje markismodell ni önskar. Våra markiser är alltid måttbeställda efter era önskemål. Vi arbetar med de mest ledande markisleverantörerna på svenska marknaden för att kunna veta med all säkerhet att vi kan leverera en hög kvalitet med stil och modern design. I vårt sortiment hittar ni allt från klassiska fönstermarkiser, terrassmarkiser, vertikalmarkiser och pergola i olika utförande. Våra markiser levereras med kvalitétvävar från nordens ledande leverantör Sandatex i Borås. 

Klimat smart val

Genom att hindra solstrålningen från att nå in stänger ni inte bara ute ljuset, utan också en stor mängd värme. Med rätt anpassad markis kan ni hindra upp till hela 80-90 % av den instrålade värmen. Och de flesta brukar ju tycka det är skönt att slippa bastueffekten som kan uppstå i rum med många fönster. 

Bygg enkelt din egen markis 

Bygg enkelt själv din markis i vår portal eller kontakta gärna oss för professionell rådgivning. Vi har även butik utanför Helsingborg i Skåne där vi visar stora delar av vårt sortiment. 

Handla tryggt med Solskyddsproffset

Med 40 års erfarenhet i branschen arbetar vi med de främsta och ledande leverantörerna på marknaden. Vi levererar kvalitét och trygghet som håller i många år framåt. En investering av ny markiser ska kännas tryggt och säkert som man kan lita på.

Vi utgår från Helsingborg i Skåne men levererar även markiser och solskydd i hela Sverige.     

Det finns 17 produkter.

Visar 1-15 av 17 objekt

Aktiva filter