Terassmarkiser i Helsingborg  till er uteplats & altan

TERRASSMARKISER

Umgås och förläng kvällarna på uteplatsen med en terrassmarkis från Solskyddsproffset. Terrassmarkiser ger ett bra sol- och värmeskydd för soliga dagar men även ett bra skydd mot daggen som kommer på kvällen.

Välj modell efter vad som passar just ditt hus och dina behov. Vi har terrassmarkiser i en mängd utföranden, allt från enklare markiser till mindre balkonger, och mer avancerade kassettmarkiser för utsatta platser. Välj om du önskar en handdriven med vev eller motordriven markis där ni kan komplettera med sol och vindautomatik för optimal komfort.   

Svårt att välja väv till terrassmarkisen

Välj ur ett stort urval vävar till er terrassmarkis från en av Nordens ledande väv leverantör Sandatex i Borås. Vårt mål är att leverera kvalitet, hållbarhet och en tidlös design som följer med i aktuella trender i många år framöver. Är du osäker så tveka inte att beställa gratis tygprov till er markis i vår portal! 

Terrassmarkis på uteplatsen

Vi hjälper dig att anpassa din terassmarkis efter din uteplats. Storleken på uteplatsen bestämmer storleken på markisen. Vi tittar på förutsättningarna och kan där efter lämna våran rekommendation för vilken typ av terrassmakis, väv och manövrering som passar dig bäst. Vi måttanpassar terassmarkisen efter ditt behov och önskemål.  

Handla tryggt med Solskyddsproffset

Med 40 års erfarenhet i branschen jobbar vi endast med de främsta och ledande leverantörerna på marknaden. Vi levererar kvalitét och trygghet som håller i många år framåt. En investering av ny terrassmakis ska kännas tryggt och säkert som man kan lita på.

Bygg enkelt själv din markis i vår portal eller kontakta gärna oss för professionell rådgivning och få ett kostnadsfritt hembesök. Vi har även butik utanför Helsingborg där vi visar stora delar av vårt sortiment. 

Vi utgår från Helsingborg i Skåne men levererar även markiser och solskydd i hela Sverige.     

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Aktiva filter