Rullgardiner till bra priser i Helsingborg

Rullgardiner

Innan du ska köpa rullgardin bör du fundera på om den ska monteras inne i fönsternischen eller utanpå fönsteröppningen. Därefter bestämmer du vilken bredd på rullgardin du behöver. Våra rullgardiner finns både i mörkläggande och transparenta modeller. En mörkläggande rullgardin är det mest effektiva solskyddet och passar bra i sovrummet om du vill ha det helt mörkt när du sover. En ljustransparent rullgardin som släpper in ljus gör sig bra i vardagsrummet. Rullgardiner är mångsidiga som inget annat solskydd. Våra rullgardiner finns tillgängliga i många färger och material med stor variation i design. Utöver att gardinen är ett bra solskydd & insynsskydd, är rullgardiner också en snygg inredningsdetalj. Vävarna på rullgardinerna kommer från Nordens ledande leverantör Sandatex och är av hösta kvalitét. 

Vilken rullgardin passar bäst?

I vardagsrummet är det både snyggt och praktiskt med en modern plisségardin eller en snygg rullgardin. Det ger rummet en modern och stilren känsla samtidigt som gardinen minskar reflektioner i tv-bildskärmen.

I sovrummet passar mörkläggningsgardiner och dess egenskaper perfekt. Gardinen mörklägger inte bara rummet, utan förhindrar också att rummet ska bli för varmt under soliga sommardagar.

Beställ din rullgardin direkt på nätet så levererar vi din nya rullgardin frakt fritt, snabbt och enkelt direkt till dig. Eller besök gärna vår butik utanför Helsingborg i Skåne, så hjälper vi dig hela vägen. 

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter