Balkongmarkiser till bra priser - Ett bra solskydd till er balkong

Balkongmarkis 

När sommaren är kommen vill vi helst vara utomhus hela dagen, men det är också viktigt att skydda sig mot den extrema värmen. En robust och stabil balkongmarkis är en bra investering som ger ett behagligt solskydd så du kan spendera dina dagar på balkongen, utan att bländas och brännas.

En balkongmarkis fungerar även bra som regnskydd på balkongen. 

Svårt att välja väv till markisen

Välj ur ett stort urval vävar till er markis från en av Nordens ledande väv leverantör Sandatex i Borås. Vårt mål är att leverera kvalitet, hållbarhet och en tidlös design som följer med i aktuella trender i många år framöver. Är du osäker så tveka inte att beställa gratis tygprov till er markis i vår portal!

Handla tryggt med Solskyddsproffset

Med 40 års erfarenhet i branschen jobbar vi endast med de främsta och ledande leverantörerna på marknaden. Vi levererar kvalitét och trygghet som håller i många år framåt. En investering av ny balkongmarkis ska kännas tryggt och säkert som man kan lita på.

Bygg enkelt själv din markis i vår portal eller kontakta gärna oss för professionell rådgivning och få ett kostnadsfritt hembesök. Vi har även butik utanför Helsingborg där vi visar stora delar av vårt sortiment. 

Vi utgår från Helsingborg i Skåne men levererar även markiser och solskydd i hela Sverige.     

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter