Varorna levereras normalt från leverantörens lager. Mindre varor kan även levereras till postombud eller er brevlåda. För att täcka lager och emballagekostnader tillkommer en avgift vars belopp baseras på din beställning. Som kund ansvarar du för att dina angivna kontaktuppgifter är korrekta. Paket som levereras till postombud måste hämtas ut inom 14 dagar annars debiteras en avgift på 295 kr oavsett värde. Vid felaktigt angivna uppgifter kan eventuella kostnader tillkomma. Vänligen kontakta vår support om du behöver hjälp med att justera dina kontaktuppgifter.

Hemleverans

Hemleverans sker normalt mellan kl. 08-17 till trottoar eller tomtgräns i mån av framkomlighet. Transportbolaget aviserar dig för att meddela leveransdag samt inom vilken tidsintervall leveransen är beräknad.

Vid leverans ska du/mottagaren finnas på leveransadressen för legitimering och mottagande av produkter. Du/mottagaren ska kontrollera att leveransen är oskadad och komplett. Om leveransen är skadad eller om paket saknas ska det noteras på budets fraktbrev/handscanner innan signering genomförs. Vid signering av fraktbrev/handscanner bär du/mottagaren juridisk ansvar för att information om överlämnat gods är sanningsenligt. Solskyddsproffset förbehåller sig rätten att neka leverans till annan adress än folkbokförd vid kreditköp.

Leveranstid

Vänligen notera att leveranstiderna som är angivna på hemsidan är preliminära beräkningar. Vid ändringar angående leveranstiden för din beställning kommer vi så fort som möjligt att informera dig via mail/telefon. För att underlätta leveransen för dig som kund samt för att minimera miljöpåverkan försöker vi, i största möjliga mån, att samleverera dina produkter i en leverans. Har vi inte möjlighet att samleverera, levereras dina produkter separat.