På Solskyddsproffset värnar vi om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vid registrering och beställning av oss uppger du dina personuppgifter såsom personnummer, namn, adress, telefonnummer och e-post. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja hanteringen. Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla vårt avtal med dig.

Vi behandlar personuppgifter för att hantera kundtjänstärenden som t.ex. frågor, leveransstatus reklamationer och garantiärenden.

Uppgifterna sparas för förhindrande av missbruk och brott så länge som vi behöver det för att förebygga eller rapportera brott (t.ex. bedrägeri).

Du kan begära att få dina uppgifter raderade genom att kontakta Solskyddsproffset skriftligt undertecknat.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.